Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Принципи належного управління
30 жовтня 2019

30 жовтня пройшла презентація української версії посібника Ради Європи з принципів адміністративного права у відносинах між особою та суб’єктами владних повноважень, що її було проведено для суддів адміністративних судів, адвокатів, науковців, державних службовців адміністративних установ в Україні.

Даний посібник є важливим напрацюванням для Центрів надання адміністративних послуг та органів місцевого самоврядування, адже він допоможе зменшити кількість прогалин та недоліків.

Посібник має на меті викласти чіткі стандарти щодо матеріального адміністративного права та адміністративної процедури в контексті захисту приватних осіб у відносинах з адміністративними органами. А також зміцнити та інтегрувати принципи верховенства права у сфері надання адміністративних послуг задля підвищення рівня обізнаності громадян про їхні права при зверненні за отриманням послуг.

Ми вдячні організаторам заходу, а саме проекту Ради Європи й Академії Фольке Бернадотта, та сподіваємося, що це черговий крок до більшої прозорості державного управління в Україні.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39