Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Сьогодні, 5 квітня 2017 року до Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва завітали представники Програми U-LEAD
05 квітня 2017

      Сьогодні, 5 квітня 2017 року до Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва завітали представники Програми U-LEAD (Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Німеччиною, Польщею та Швецією), яких представляв директор Програми U-LEAD від SIDA – Камеран Худур.
     Експерти проекту ознайомились зі специфікою функціонування ЦНАПу, із новітніми напрацюваннями та сучасними технологіями, які застосовують адміністратори у своїй роботі. 
     Учасники заходу активно цікавились проблематикою надання адміністративних послуг в Україні, обговорювали питання активної взаємодії влади, державних установ і центрів.
     Експерти мали змогу отримати вичерпну інформацію про діяльність Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг.    Обговорили поточну діяльність Асоціації ЦНАП та очікуваний прогрес у напрямі покращення якості та спрощення надання послуг, а також перспективні плани розвитку Асоціації у найближчому майбутньому.
     Наприкінці зустрічі присутні висловили вдячність за цікаву ознайомчу екскурсію.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39