Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Семінар на тему:"Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг"
20 жовтня 2016

21 жовтня 2016 року в Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг міста Києва відбудеться семінар на тему: «Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг». Ініціаторами заходу виступила Київська міська державна адміністрація, Центр політико-правових реформ (м.Київ) та Центр досліджень місцевого самоврядування (м.Львів).

     У семінарі візьмуть участь керівники і адміністратори ЦНАП районних державних адміністрацій (РДА), міст обласного підпорядкування, керівники і службовці підрозділів і органів влади, які безпосередньо задіяні в наданні послуг, представники новостворених громад області.

     Під час семінару відбудеться визначення та обговорення питань щодо вдосконалення діяльності ЦНАП з урахуванням досвіду ЦНАП м.Вінниці та Волинської області, обговорення взаємовідносин ЦНАП та ЦОВВ щодо передачі повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, реєстрації місця проживання, напрацювання рекомендацій і пропозицій для ЦОВВ, РДА і міст обласного підпорядкування щодо формування належних ЦНАП.

     Організація та проведення семінару здійснюється за сприяння та фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39