Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
З метою забезпечення доступності адміністративних послуг для всіх без винятку користувачів проведено робочу зустріч з представником Всеукраїнського громадського об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» .
01 серпня 2018

З метою забезпечення доступності адміністративних послуг для всіх без винятку користувачів проведено робочу зустріч з представником Всеукраїнського громадського  об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України» Полозюком О.М. та здійснено обстеження доступності приміщення Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг для осіб з інвалідністю.

За результатами обстеження встановлено, що приміщення центру є в цілому пристосованим для людей з вадами опорно-рухового апарату та зору, зокрема, виділено спеціальні місця для паркування, вхід до будівлі та приміщень центру є доступним, забезпечено достатню ширину дверних конструкцій та відповідним чином обладнано санвузли.

Під час зустрічі отримано рекомендації, що ще доцільно зробити, щоб люди з інвалідністю могли безперешкодно скористатися послугами Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг.

 

 

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39