Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Конференція щодо реформування системи надання адміністративних послуг
09 жовтня 2017

            9 жовтня 2017 року у Конференц-холі Президент готелю (вул. Госпітальна, 12) розпочалась конференція на тему «Стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг. Децентралізація повноважень у сфері надання адміністративних послуг».

Мета конференції – обмін досвідом та кращими практиками реформування системи надання адміністративних послуг. У конференції взяло участь більш ніж 200 учасників – поважні спікери, директори регіональних Центрів надання адміністративних послуг України, а також представники цієї галузі з Німеччини. Розпочалася конференція з вітального слова міністра Кабінету Міністрів України Олександра Сергійовича Саєнка та директора Програми «U-LEAD з Європою» від GIZ Бастіана Файгеля. Конференція проходить у форматі доповіді-запитання-відповіді. Присутні могли поставити запитання відповідним спікерам, серед яких перший заступник Голови Державної міграційної служби України Діна Вікторівна Пімахова, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Ревазович Парцхаладзе та багато інших. Модератором першої сесії Конференція була Директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Наталія Василівна Шамрай.

Конференція триватиме 2 дні. За цей час працівники сфери надання адміністративних послуг зможуть дізнатися про нововведення в цій сфері та обмінятися досвідом, а по завершенню надати свої пропозиції щодо перспектив та подальших кроків розвитку у сфері надання адміністративних послуг.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39