Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
ЦНАП оголошує конкурс для дітей
01 червня 2020

Колектив Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг вітає дітей та батьків з Днем захисту дітей!


КОНКУРС! 
В нашому Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг міста Києва з 2016 року оселився «мистецький промінчик» у вигляді картинної виставки, який дав початок багатьом соціальним ініціативам: дитячий куточок з іграшками, зоологічний куточок, кімната для матері з дитям, які допомагають підтримати атмосферу в просторі державної установи максимально затишною та комфортною для всіх. Співробітники Центру гармонійно поєднують професійні якості та добрі серця, наші хлопці та дівчата емпатійні й готові до співчуття та розуміння. Підтримувати цю «суперсилу» позитиву та наповнювати простір теплом, затишком і позитивною енергетикою нам допомагає мистецтво! Особливою красою та нестримністю фантазії сповнені дитячі малюнки!
Департамент (Центр) надання адміністративних послуг продовжує щорічне проведення конкурсу дитячих малюнків але цього року в розширеному форматі: не тільки для дітей співробітників, а для  всіх бажаючих дітей від 3х до 15 років. Діти – це натхненна радість, творчі прояви яких кожного дня допомагають якісно та емоційно наповнено виконувати роботу адміністраторам ЦНАПу. 


Оскільки продовжує діяти заборона на масові заходи та центри надання адміністративних послуг працюють з обмеженим доступом до приміщень, тому конкурс буде проведено в онлайн форматі.
Конкурс - це певна мотивація для дитини. Як відомо, участь у змаганнях та конкурсах допомагає дітям проявити себе, розкрити творчий потенціал, долучитися до мистецтва та провести час з користю. В учасників є можливість відчути свій успіх, показати роботу глядачам, зрозуміти, що старання не були марними. Багато чого, звичайно, залежить від батьків - перший успіх дитини саме в їх руках! Запропонувати брати участь в конкурсі, підтримати, подати роботу і, звичайно, похвалити за старання.
Важливо, подавати роботи на конкурс можуть всі бажаючі, рівень підготовки не має значення. 


Тема конкурсу: « Київ місто мрій », « Київські парки »
Для того, щоб у всіх діток було достатньо часу на створення власних шедеврів роботи приймаються до 24:00 год 14 червня включно, за підсумками конкурсу всі учасники отримають іменні грамоти, а кращі роботи нагороджуватимуться цінними призами.

До участі в проекті запрошуються діти трьох вікових категорій (вік дитини фіксується на момент прийняття роботи):
3-5 років,
6-9 років,
10-15 років.

Як взяти участь і вимоги до конкурсних робіт?
Малюнки повинні бути зображені на аркуші паперу формату А3 (горизонтальна орієнтація).
Представити свої роботи для участі в конкурсі можна в період з 29 травня по 24:00 14 червня включно. Для цього необхідно надіслати фотографію малюнка (зроблену при денному освітленні з максимальною роздільною здатністю) на електронну адресу konkursCNAP@gmail.com. В темі листа повинна бути вказана тільки вікова категорія учасника: 3-5, 6-9 або 10-15 років. У листі необхідно вказати: прізвище та ім'я, вік, місто, назва малюнка, контактний номер телефону. А також викласти фото малюнка в коментарях під цим постом.

16 червня буде об'явлено чиї роботи будуть відібрані для формування виставки. 
Нагородження фіналістів відбудеться 19 червня в Департаменті (Центрі) Надання адміністративних послуг (г. Киев, ул. Дніпровська набережна, 19-Б). 


До складу команди експертного журі входять: 
Микола Богданець – український художник,
Віолетта Монсевич  - українська художниця, секретар спілки художників України,
Мария Полякова – українська художниця.


Основна місія проекту - привернути увагу до питання культурного розвитку, а також відкрити шлях до реалізації дитячої мрії через творчість.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39