Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
6 вересня в Україні відзначається День адміністратора ЦНАП
06 вересня 2023

6 вересня в Україні відзначається День адміністратора центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Це свято – визнання професіоналізму наших адміністраторів – справжніх фахівців, які забезпечують високий рівень довіри громадян сервісу від органів влади.

Робота адміністраторів в ЦНАП – це важливе завдання, яке потребує глибоких знань, професійних навичок і людяності. Адже працює адміністратор передусім із населенням, і завжди готовий надавати якісні послуги.

ЦНАП сьогодні – це "серце" обслуговування громадян, зручність і швидкість обслуговування. Ми завжди готові реагувати на потреби кожного.

Адміністратори ЦНАП допомагають не тільки місцевим мешканцям, а й людям, які були вимушені залишити свої рідні домівки через бойові дії. Кожен клієнт, який звертається до ЦНАПу, отримує якісну фахову допомогу та неоцінену підтримку важливого життєвого моменту.

ЦНАПи довели свою ефективність, надаючи широкий спектр послуг, адаптованих до різних життєвих обставин, в комфортних та сприятливих умовах. Ми віримо, що вони стануть ключовими пунктами надання послуг громадянам, а особливо ветеранам, Захисникам та Захисницям і допоможуть їм інтегруватися в повноцінне життя.

Команда київського ЦНАП вітає адміністраторів із професійним святом і бажає міцного здоров'я, добробуту й незгасної енергії для досягнення нових висот.

Ми – справжні професіонали, і ми пишаємося тим, що є частиною цієї команди!

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39