Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
27-28 жовтня відбулась конференція "Реформа системи надання адміністративних послуг. Досвід Вірменії, Грузії, України"
29 жовтня 2016

27-28 жовтня 2016 року відбулась конференція «Реформа системи надання адміністративних послуг. Досвід Вірменії, Грузії, України».
     В рамках німецько-українського проекту «Реформа управління на сході України», що впроваджується GIZ  за дорученням Уряду Німеччини, 27-28 жовтня 2016 року в м.Єреван відбулась  конференція  «Реформа системи надання адміністративних послуг. Досвід Вірменії, Грузії, України». 
    . Члени Всеукраінськоі асоціаціі центрів надання адміністративних послуг отримали можливість ознайомитись з досвідом Вірменіі та в процесі Конференціі висвітлити питання децентралізаціі системи надання адміністративних послуг в Украіні. 
     Зміцнення муніципалітетів в контексті менеджменту та адміністрування, у тому числі при наданні сервісних послуг, адміністративна спроможність та принципи прийняття управлінських рішень одна із цілей Програми розвитку місцевого самоврядування Південного Кавказу, саме тут Громадські офіси відіграють головну роль. 
     Представники Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг дуже активно брали участь у численних заходах. А саме, Наталія Шамрай, Алла Стрижова, Ірина Синицька, Валентина Бартошик, Віталій Герман, Андрій Дергун, Надія Прокопів-Старчевська, Євгеній Ищук.
     Можна з впевненістю сказати, що український досвід стає кращим і тепер ми можемо бути взірцем для інших країн. Прикладом у тому, як саме можна надавати адміністративні (публічні) послуги громадянам.
 

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39