Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
У новій версії Київ Цифровий з’явився сервіс запису до ЦНАП
16 лютого 2022

З 16 лютого оновлена версія застосунку Київ Цифровий стала доступною для завантаження на iOS та Android. Команда КП ГІОЦ спільно з Центром надання адміністративних послуг м. Києва (ЦНАП) додали до застосунку новий сервіс — запис в електронну чергу до ЦНАП.

Застосунок інтегрується з електронною системою запису до ЦНАПів Києва. Користувачі можуть обрати послугу та ЦНАП, у якому вона надається. Після запису користувач одразу отримує номер в електронній черзі на обраний час. Обслуговування відвідувачів має відбуватися у час, зазначений у записі в Київ Цифровий. 

Система сповіщень нагадує користувачам про запланований візит двічі – за добу та за годину до вказаного в записі часу. У разі, якщо відвідувач запізнився більш ніж на 3 хвилини, запис анулюється автоматично. Сповіщення спонукатимуть користувачів приходити вчасно.

У випадку, якщо плани змінилися, можна миттєво скасувати візит через застосунок. Це важливо для коректної роботи ЦНАПів, адже не скасовані вчасно записи порушують порядок в електронній черзі. Для збереження скасованих і минулих записів у застосунку передбачений розділ «Архів». 

Сервіс запису до ЦНАП — крок до розвитку paperless-культури в міських установах, адже для того, щоб отримати адміністративну послугу, відвідувачам знадобиться лише запис у застосунку та документ, що посвідчує особу.

ЦНАП — установа, що має на меті зробити процес отримання державних послуг прозорим і комфортним. Зокрема тут можна оформити паспорт, водійське посвідчення та інші документи. Загалом у київських центрах надають понад 150 видів послуг.

Київ Цифровий — застосунок, що об’єднав головні міські сервіси: поповнення транспортної карти, QR-квитки, погодинне паркування, сплату штрафів, повернення евакуйованого автомобіля, голосування за проєкти Громадського бюджету. Сервісами у застосунку користуються понад мільйон містян. Оновлену версію Київ Цифровий із сервісом запису до ЦНАП можна завантажити у App Store або Google Play.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39