Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Зустріч з представниками сервісного центру МВС
04 липня 2018

03 липня 2018 року у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулася робоча зустріч з представниками Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України, щодо впровадження в м. Києві пілотного проекту з реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчень водія через центри надання адміністративних послуг.

Під час зустрічі обговорено етапи, деталі та перспективи впровадження цього проекту, забезпечення спеціальним обладнанням та програмним забезпеченням робочих місць для надання послуг.

Налагодження такої взаємодії дозволить киянам отримати якісний сервіс у сфері реєстрації транспортних засобів та отримання посвідчень водія, адже саме ці послуги користуються великим попитом.

Гостей Центру було ознайомлено з принципами його роботи, зокрема, з надання адміністративних послуг щодо оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID – картки, а також проведено ознайомчу екскурсію.

 

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39