Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Знання це завжди крок вперед до розвитку та підвищення якості надання послуг
26 липня 2022

20.07.2022 адміністратори пройшли чергове навчання, підвищили свій рівень знань щодо реєстрації місця проживання, реєстрації нерухомості та оформлення документів, що підтверджують громадянство України.

Також, фахівці управління патрульної поліції у м. Києві надали відповідні роз’яснення щодо правил дорожнього руху в умовах воєнного стану, розповіли про нові норми антитютюнового законодавства та посилення відповідальності за його порушення.

Воєнні дії, які відбуваються на території України щоденно вносять корективи у всі сфери нашого життя, зокрема щодо надання адміністративних послуг громадянам. Тому постійно тримаємо руку на пульсі, навчаємось, проходимо психологічні тренінги та отримуємо зворотній зв’язок з нашими відвідувачами.

 

Серед спікерів:  

Наталя Гайдамака - заступник начальника управління - начальник відділу координації реєстрації місця проживання та перебування управління забезпечення координації районних в місті Києві державних адміністрацій Департаменту з питань реєстрації.

Олена Микитенко - Державний реєстратор відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації.

Наталія Чайка - начальник Дніпровського районного ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області.

Лідія Занюк  - капітан поліції, старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві.

В’ячеслав Пилипенко - старший лейтенант, інспектор відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві.

Наталія Тимошенко - кандидат педагогічних наук, керівник навчального центру Міжнародного благодійного фонду «Єврейський Хесед «Бней Азріель», тренер в сфері соціальної роботи.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39