Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Навчальний семінар для адміністраторів ЦНАП м. Києва
13 серпня 2021
Просто зараз у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг м. Києва триває короткостроковий тематичний семінар «Актуальні питання надання адміністративних послуг». Адміністратори ЦНАПів м. Києва невтомно навчаються та актуалізують свої знання для забезпечення належного сервісу. 
Уже традиційно адміністратори мали можливість обговорити із начальником Управління Департаменту з питань реєстрації актуальні питання, що виникають у громадян під час реєстрації місця проживання.
 
Про те, як вносити зміни до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та перешкоди які трапляються при реєстрації ФОП у разі невірно зазначеної податкової адреси платника розповіли представники Головного управління Державної податкової служби у м. Києві. А також вони провели роз’яснення для адміністраторів щодо окремих норм оподаткування та норм закону про одноразове добровільне декларування. 
Наразі адміністратори із заступником директора Регіонального центру підвищення кваліфікації Київської області проходять практичне заняття з використанням методів попередження професійного вигорання.
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39