Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Навчання адміністраторів є пріоритетним завданням столичних ЦНАП
25 червня 2021
Днями у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг м. Києва відбувся короткостроковий тематичний семінар «Актуальні питання надання адміністративних послуг».
 
Якість надання адмінпослуг, переважно залежить від компетентності адміністраторів, у місті Києві їх близько 400. Завдяки постійним тренінгам та семінарам ЦНАПам вдається покращувати сервіс для киян. 
 
Оскільки зараз період літніх відпусток і подорожей – спостерігається підвищення попиту на отримання паспортних послуг в ЦНАП. Тому передусім, на семінарі розглядалося питання реєстрації місця проживання та дотримання вимог законодавства під час оформлення документів, що підтверджують громадянство України та посвідчують особу.
 
Необхідний рівень фахової підготовки адміністратора можливий лише за наявності в нього відповідного рівня мовної і комунікативної компетентностей, які виявляються у вільному володінні державною мовою. Із фахівцем слов’янської філології було обговорено новації Українського правопису, що почав діяти з 3 червня 2019 року.
 
Проте, окрім загальних стандартів роботи та профільних питань, на семінар у якості спікерів також були запрошені представники Патрульної поліції м. Києва, які розповіли не лише про дисципліну учасників дорожнього руху, а й про відповідальність порушення карантинних умов та інші адміністративні правопорушення.  
 
Слід розуміти, що адміністратори, щодня стикаються з безліччю непростих життєвих ситуацій. Налагодження співпраці Національної поліції та ЦНАП сприяють не лише дотриманню правопорядку, а й є дієвим механізмом у формуванні моральності громадян.
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39