Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Семінар для адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг
10 листопада 2022

Виклики сьогодення - додатковий поштовх до розвитку та професійного вдосконалення.

На наших семінарах для адміністраторів завжди актуальні теми, цікаві спікери, дружня атмосфера та жваві дискусії.

Сьогодні обговорили питання державної реєстрації громадських організацій, а також зміни в законодавстві з надання паспортних послуг в умовах воєнного стану.

Дякуємо нашим друзям та колегам.

Харченко Артем Борисович – начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у м. Києві Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ)

Чорненький Олексій Леонідович – завідувач сектору з питань документування іноземців та осіб без громадянства, які навчаються в Україні Відділу обробки заяв про оформлення посвідки на тимчасове проживання Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Управління з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства

Кушнір Наталія Василівна – заступник начальника Управління – начальник відділу імміграції та обробки заяв про оформлення посвідки на постійне проживання Управління з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області

Кран Юлія Олександрівна – начальник Святошинського відділу Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39