Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Видача Витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку
05 жовтня 2017

Згідно Закону України «Про Державний земельний кадастр», Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку може бути виданий також,адміністратором центру надання адміністративних послуг.

Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку містить усі відомості про земельну ділянку, внесені до Поземельної книги. Складовою частиною витягу є кадастровий план земельної ділянки, сформований як викопіювання з кадастрової карти (плану) території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

В рамках реалізації державної політики децентралізації влади, у відділі (Центрі) надання адміністративних послуг Печерської районної в місті Києві державної адміністрації в вересні 2017 забезпечено створення та підключення робочих місць користувачів автоматизованої системи Державного земельного кадастру та розпочато надання відомостей з Державного земельного кадастру адміністраторами Центру за адресою: вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 15.

Нагадаємо, що сьогодні зазначену послугу також можна отримати через адміністратора в Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг за адресою: Дніпровська набережна, 19-б (з грудня 2016 року).

 

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39