Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Колегія КМДА
14 червня 2019

Триває заповнення вакантних посад в районних центрах надання адміністративних послуг. В Управліннях  (Центрах) надання адміністративних послуг районних в місті Києві державних адміністрацій залишаються не заповненими 75 вакантних посад, робота з підбору персоналу продовжується.

В червні-липні відбудуться конкурси в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському ЦНАПах.

Про це під час засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) поінформувала директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг під час свого виступу Шамрай Наталія Василівна.

Також у своєму виступі висвітлила стан справ у сфері надання адміністративних послуг столиці, зокрема, щодо порушень термінів розгляду справ, проблемних питань функціонування районних центрів надання адміністративних послуг.

ЦНАПи є осередками спілкування влади та громади міста і беруть активну участь у її житті. Так нещодавно Святошинським ЦНАП до Міжнародного дня донора організовано акцію по здачі крові. Відбуваються в ЦНАПах і мистецькі заходи.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39