Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
МИ ПРАГНЕМО БУТИ ПОЧУТИМИ
14 серпня 2019
Центр надання адміністративних послуг міста Києва цінує кожного клієнта та піклується про його комфорт. Задля того, щоб бути ближче до людини, ми перебуваємо в постійному процесі пошуку та вдосконалення технологій.
Скажімо, чи відомо Вам, що близько 15% населення страждають на зниження слуху? Це створює перепони не лише під час спілкування але й заважає повноцінній та дієвій участі у повсякденному житті.

Саме завдяки новітнім технологіям вже найближчим часом у нас буде можливість спілкуватися з Вами без перешкод. Сподіваємося, що встановлення та залучення у роботу спеціальних комунікаційних систем для спілкування з людьми, які мають вади слуху, зробить взаємодію з нашим персоналом більш ефективною та комфортною. Оскільки, голосове повідомлення, що надходить через мікрофон пристрою, обробляється і підлаштовується під індивідуальні слухові характеристики таких людей. Навушники, що спростять наше порозуміння ми надаватимемо на місці.

Презентація такої комунікаційної системи відбудеться 15 серпня о 10.00 у Міському ЦНАП за адресою: вул. Дніпровська набережна, 19-Б.

Ми прагнемо, щоб наше з Вами спілкування проходило легко і невимушено!
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39