Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Зменшення витрат на комунальні послуги та покращення житлових умов – результат ефективної взаємодії столичних ЦНАПів та Фонду енергоефективності
15 лютого 2021

Минулого року Фонд енергоефективності розпочав прийом заявок від ОСББ на участь у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». Програма передбачає часткове відшкодування витрат на зовнішнє оновлення дому і модернізацію внутрішніх систем. Про це на онлайн-зустрічі з представниками Центрів надання адміністративних послуг повідомила директорка Фонду енергоефективності Юлія Головатюк.

«Ми давно мали намір розпочати активну роботу із ЦНАПами. Така взаємодія дозволить популяризувати програму «Енергодім» серед українців та збільшити кількість учасників програми, і, відповідно, покращити стан житлового фонду», – розповіла Юлія Головатюк.
За її словами, співпраця з Фондом має багато переваг для міста, зокрема:
• стимулювання та прискорення впровадження проєктів з енергоефективності;
• залучення додаткових коштів до бюджету міста;
• значне скорочення витрат населення на оплату енергоресурсів;
• поліпшення зовнішнього вигляду будинків, збільшення термінів їхньої експлуатації.

«Зменшення рахунків за комунальні послуги та покращення умов проживання – питання, які турбують багатьох громадян. Слід пам’ятати, що ЦНАПи – не лише місце, де громадяни можуть отримати великий спектр послуг, а й майданчик, де відбувається комунікація громадян із владою. Окрім того, ЦНАПи мають хорошу базу для інформування громадян про цю можливість», – зауважила заступниця директору Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг м. Києва Наталія Ткач.

Нагадаємо, що 24 грудня головою Всеукраїнської асоціації ЦНАПів Наталією Шамрай та директоркою Фонду енергоефективності Юлією Головатюк підписано відповідний меморандум про співпрацю.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39