Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Асоціація міст Укаїни проводить Школу з децентралізації для молоді
09 листопада 2016


     7-11 листопада 2016 року у Києві Асоціація міст України в рамках проекту ПУЛЬС,  за підтримки USAID, проводить Школу з децентралізації для молоді.
     Захід приурочено до річниці перших виборів у 159 ОТГ. Близько 50 учасників із усіх регіонів України, переважно  молодь,  люди з усіх регіонів України, які працюють в ОМС або навчаються у вишах та спеціалізуються на суспільних науках.
     Кожен день має свою тематику, учасники проекту отримують нові знання, діляться досвідом, роблять важливі висновки.
     Слухачі отримують вичерпну інформацію про різноманітні аспекти децентралізації, стратегію комунікації реформ, роль асоціацій місцевого самоврядування. Школа сприятиме розумінню та формуванню підтримки децентралізаційної реформи серед молоді.  
     9 листопада 2016 року Департамент (Центр) надання адміністративних послуг гостинно запросив слухачів Школи ознайомитись із роботою Центру. Учасники заходу дізналися яким чином організовано роботу Центру та які саме адміністративні послуги отримують заявники.
     Безумовно, учасники проекту застосують отримані унікальні знання під час численних дискусій, засідань, лекцій та екскурсій для підвищення роботи на місцях.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39