Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Навчання для адміністраторів триває
10 листопада 2021
Законодавство змінюється стрімко, але ми тримаємо руку на пульсі! 
 
На черговому семінарі для адміністраторів розглядалося нововведення стосовно зміни місця проживання та його декларування. Адміністратори також отримали відповіді на запитання щодо оформлення посвідок на тимчасове проживання в Україні.
 
Окрім профільних питань, до слова була запрошена капітан поліції, яка зорієнтувала працівників як діяти у разі відмови дотримання заявниками карантинних обмежень у приміщенні ЦНАП. Нагадуємо, що наявність повної вакцинації не звільняє від носіння захисних масок.
 
Насамкінець, адміністратори поспілкувалися з мовознавцем щодо «Українського правопису» (2019) та української мови в публічному управлінні.
 
Ми щодня вчимося аби зробити наш сервіс досконалим!
 
Спікери: 
  • Наталя Гайдамака – фахівець Департаменту з питань реєстрації;
  • Віта Клименко - фахівець Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства;
  • Олексій Чорненький – представник Управління з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства ЦМУ ДМС у Києві та Київській області;
  • Лідія Занюк – капітан поліції, старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві;
  • Олена Коломієць – доцент кафедри слов’янської філології та журналістики Таврійського національного університету ім. В. Вернадського, кандидат філологічних наук, доцент.
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39