Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Kyiv Investment Forum 2021
10 вересня 2021
У Києві триває щорічний Інвестиційний форум, який створює можливості комунікації міської влади та бізнес спільноти. Тут обговорюють перспективні спільні проєкти та інструменти залучення інвестицій. Організатором заходу виступає – Київська міська державна адміністрація. 
 
Провідною темою Інвестиційного Форуму міста Києва є стратегія створення та розвитку Київської агломерації. Учасники Форуму обговорюють можливості ефективного функціонування столиці та Київщини в цілому. Адже Київ - місто з великим фінансовим потенціалом. Саме тому на їх думку об'єднання Київських громад необхідне задля створення мегаполісу з комфортними умовами для його мешканців. 
 
І звісно, болючим питанням лишається пандемія COVID-19, його наслідки та трансформація індустрій. За останній рік, на час локдаунів, щоб убезпечити киян та своїх працівників від поширення хвороби, ми змінювали режим роботи центрів – працювали в обмеженому режимі. Надання адміністративних послуг було організовано за допомогою поштового зв’язку або онлайн, аби усі, хто цього потребував, вчасно отримали свої паспорти, вклеїли в них фото та зареєструвалися за місцем проживанням. Також усі ЦНАПи працювали на прийом документів для тих випадків, які вимагали терміновості. Ми йдемо на ці зміни заради комфорту громадян. Але, окрім безпосередньо процедур надання адміністративних послуг, ЦНАПи також можуть виступати інфраструктурою для базових соціальних взаємодій (комунікацій, зв’язків), що вже успішно реалізовано у системі ЦНАПів м. Києва. 
Детальніше ознайомитися з програмою Форуму та зі спікерами можна за посиланням:
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39