Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Навчальний тренінг адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг районних у місті Києві державних адміністрацій
04 жовтня 2017

4 жовтня 2017 року о 10.00 у Центрі надання адміністративних послуг м. Києва (вул. Дніпровська набережна, 19-б) відбулось навчання адміністраторів відділів (Центрів) надання адміністративних послуг районних в місті Києві державних адміністрацій з питань роботи в інформаційній системі веб-портал адміністративних послуг міста Києва (інтеграція з Реєстром територіальної громади міста Києва).
Навчати адміністраторів нововведенням в роботі інформаційної системи завітав заступник директора з маркетингу науково-виробничої фірми «ГРІС» Тетяна Володимирівна Байдачна.
«ГРІС» - це науково-виробнича фірма, яка займається реалізацією та вдосконаленням інформаційних систем для більш якісного надання адміністративних послуг, а також відповідає за інформаційну підтримку сайтів органів місцевого самоврядування.
В рамках навчання адміністраторам районних центрів надання адміністративних послуг було показано принципи роботи в оновленій системі, правильність заведення карток реєстрації та передачу даних відповідним суб’єктам надання адміністративних послуг.
Після завершення доповіді, адміністратори могли поставити запитання компетентній особі щодо роботи в оновленій системі.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39