Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Щодо реєстрації нерухомого майна
11 квітня 2024

Попит на послуги ЦНАП завжди високий. На сьогодні мають місце черги на отримання адміністративних послуг в ЦНАП столиці, що обумовлено значною кількістю звернень за послугою з переоформлення державної допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (термін подачі таких заяв продовжено до 30 квітня 2024 року), столиця прихистила понад 400 тисяч переселенців. Впливає також нестача персоналу, яка наразі є в ЦНАП.

Крім того, реалії воєнного стану, непоодинокі руйнування, спричинені військовою агресією рф, атаками житлової забудови та цивільної інфраструктури, змушують киян звертатися до ЦНАП за послугою реєстрації нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав, щоб мати можливість, у разі потреби, звернутися за отриманням відповідної допомоги від держави.

Звертаємо увагу, у випадку руйнувань або пошкоджень, відсутність реєстрації нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав не є підставою для відмови у отриманні допомоги в рамках програми єВідновлення. Механізм для таких випадків відпрацьовано, процедура передбачає внесення даних до реєстру і в подальшому отримання допомоги на відновлення житла.

Міські та районні служби мають чіткі алгоритми роботи у різних ситуаціях, у разі руйнувань на місці працюють і фахівці ЦНАП, щоб надати людям всю необхідну допомогу.

Для уникнення черг, просимо при плануванні свого візиту до ЦНАП уникати пікового навантаження. Ми працюємо без обідньої перерви, з понеділка по суботу з 9.00 до 18:00, є можливість попереднього запису на зручний для Вас час, послуги надаються екстериторіально.

Працюємо для Вас!

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39