Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Столичні ЦНАПи взяли участь у онлайн-семінарі
10 червня 2021
Сьогодні працівники Центрів надання адміністративних послуг м. Києва взяли участь в онлайн-семінарі «Практичний досвід впровадження методики CAF у Республіці Польща на центральному рівні».
Онлайн-зустріч відбулася в рамках проєкту «Управління якістю через застосування загальної схеми оцінки (CAF) у публічному секторі України», який реалізується Фондом міжнародної солідарності і співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП. 
 
Модель загальної схеми оцінки CAF (Common Assessment Framework) понад 20 років тому увійшла до практики державного і муніципального управління країн Європи. За роки свого існування CAF стала визнаною моделлю менеджменту якості з комплексною методологією оцінки, аналізу та удосконалення діяльності організацій публічного сектору.
 
Впровадження методології CAF у республіці Польща відбулося у 2013 році. Ознайомитися з досвідом Польщі у державному управлінні нам допоміг Славомір Висоцкі спеціаліст у сфері публічного управління, зокрема з питань систем, методів та інструментів управління якістю. 
 
Дякуємо спікерам Наталія Алюшина, Павел Кост, Юлія Лихач та Славомір Висоцкі за змістовне обговорення актуальних питань щодо системи управління якістю.
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39