10 червня 2021

Столичні ЦНАПи взяли участь у онлайн-семінарі

Столичні ЦНАПи взяли участь у онлайн-семінарі
Сьогодні працівники Центрів надання адміністративних послуг м. Києва взяли участь в онлайн-семінарі «Практичний досвід впровадження методики CAF у Республіці Польща на центральному рівні».
Онлайн-зустріч відбулася в рамках проєкту «Управління якістю через застосування загальної схеми оцінки (CAF) у публічному секторі України», який реалізується Фондом міжнародної солідарності і співфінансується в рамках програми польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ РП. 
 
Модель загальної схеми оцінки CAF (Common Assessment Framework) понад 20 років тому увійшла до практики державного і муніципального управління країн Європи. За роки свого існування CAF стала визнаною моделлю менеджменту якості з комплексною методологією оцінки, аналізу та удосконалення діяльності організацій публічного сектору.
 
Впровадження методології CAF у республіці Польща відбулося у 2013 році. Ознайомитися з досвідом Польщі у державному управлінні нам допоміг Славомір Висоцкі спеціаліст у сфері публічного управління, зокрема з питань систем, методів та інструментів управління якістю. 
 
Дякуємо спікерам Наталія Алюшина, Павел Кост, Юлія Лихач та Славомір Висоцкі за змістовне обговорення актуальних питань щодо системи управління якістю.
Онлайн консультант