Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Короткостроковий тематичний семінар "Актуальні питання надання адміністративних послуг"
27 жовтня 2021

Просто зараз у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг триває навчання адміністраторів. Якість надання адмінпослуг, переважно залежить від компетентності адміністраторів, у місті Києві їх близько 400. Завдяки постійним тренінгам та семінарам ЦНАПам вдається покращувати сервіс для киян. 

Так із представниками Регіонального сервісного центру Головний сервісний центр МВС в м. Києві обговорили технічні питання в роботі програмного продукту. Словом, протягом 2021 року ЦНАПи м. Києва видали понад 1 тис. посвідчень водія.
 
Не полишає передових позицій у рейтингу найбільш актуальних послуг, які отримують у ЦНАП і послуга реєстрації місця проживання. А це означає, що у адміністраторів є постійна потреба в оновлені знань. Тому на сьогоднішньому семінарі у них була можливість поспілкуватися із начальником Управління Департаменту з питань реєстрації. 
 
Окрім загальних стандартів роботи та профільних питань, на семінар, у якості спікерки, також була запрошена капітан поліції з управління Патрульна поліція Києва, яка розповіла не лише про дисципліну учасників дорожнього руху, а й про відповідальність порушення карантинних умов та інші адміністративні правопорушення. 
Наразі адміністратори із директором Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області набувають практичні навички управління та адаптації до організаційних трансформацій.
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39