27 жовтня 2021

Короткостроковий тематичний семінар "Актуальні питання надання адміністративних послуг"

Короткостроковий тематичний семінар "Актуальні питання надання адміністративних послуг"

Просто зараз у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг триває навчання адміністраторів. Якість надання адмінпослуг, переважно залежить від компетентності адміністраторів, у місті Києві їх близько 400. Завдяки постійним тренінгам та семінарам ЦНАПам вдається покращувати сервіс для киян. 

Так із представниками Регіонального сервісного центру Головний сервісний центр МВС в м. Києві обговорили технічні питання в роботі програмного продукту. Словом, протягом 2021 року ЦНАПи м. Києва видали понад 1 тис. посвідчень водія.
 
Не полишає передових позицій у рейтингу найбільш актуальних послуг, які отримують у ЦНАП і послуга реєстрації місця проживання. А це означає, що у адміністраторів є постійна потреба в оновлені знань. Тому на сьогоднішньому семінарі у них була можливість поспілкуватися із начальником Управління Департаменту з питань реєстрації. 
 
Окрім загальних стандартів роботи та профільних питань, на семінар, у якості спікерки, також була запрошена капітан поліції з управління Патрульна поліція Києва, яка розповіла не лише про дисципліну учасників дорожнього руху, а й про відповідальність порушення карантинних умов та інші адміністративні правопорушення. 
Наразі адміністратори із директором Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області набувають практичні навички управління та адаптації до організаційних трансформацій.
Онлайн консультант