Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
Відбувся семінар для адміністраторів ЦНАП
24 листопада 2021

Рухаємося вперед та отримуємо нові знання, адже це покращує ефективність та якість роботи Центрів надання адміністративних послуг! Вкотре у Департаменті пройшов навчальний семінар для адміністраторів ЦНАП.

Працівники отримали відповіді від спеціалістів щодо профільних питань – зміни місця реєстрації і реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Значущою темою для нас є доступність та інклюзивність для всіх відвідувачів. Маломобільні групи населення складають значну частину від усіх відвідувачів ЦНАПів – це люди з інвалідністю, літні люди, вагітні жінки, батьки з дітьми тощо. З фахівцем говорили про важливість адаптації приміщень та вуличних територій для потреб усіх людей.

Один з ефективних шляхів виведення інституту державної служби на якісно новий рівень – впровадження механізмів управління конфліктами інтересів. Андрій Гірник розповів адміністраторам як запобігати, вирішувати та врегульовувати конфліктні ситуації з відвідувачами, у разі коли такі трапляються.

Спікери:

  • Наталя Гайдамака – фахівець Департаменту з питань реєстрації;
  • Ірина Сергієнко – фахівець з питань державної реєстрації Оболонської РДА;
  • Олег Недбайло – фахівець з питань державної реєстрації Дарницької РДА;
  • Олександр Ворона – Президент Спілки громадських організацій людей з інвалідністю Києва;
  • Андрій Гірник – завідувач кафедри психології, педагогіки та конфліктології Національного університету «Києво-Могилянська академія».
Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39