Звичайна версія Розмір шрифта: A A A Схема кольорів: A A A
20 квітня відбулась ознайомча екскурсія слухачів Національної Академії державного управління при Президентові України
20 квітня 2017

     Одним із важливих завдань Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва є наближення влади до громади. Реалізується це завдання, у тому числі, через просвітницьку роботу.
     Вже звичними є проведення екскурсій у Центрі, які дають можливість не лише ознайомити з організацією роботи Департаменту (Центру), але й презентувати один із найкращих в Україні стандартів якості обслуговування населення у сфері надання адміністративних послуг.
     Особливо приємно відзначити, що просвітницька робота Депаратаменту (Центру) переходить на вищі щаблі співпраці із навчальними закладами, які поєднують у собі теоретичне здобуття знань із практичним втіленням. Саме такою і є  Національна Академія державного управління при Президентові України.
     Зокрема, 20 квітня у стінах Департаменту (Центру) відбулась ознайомча екскурсія слухачів Академії на чолі з кандидатом юридичних наук, доцентом, професором кафедри державознавства й права Плахотнюк Наталією Григорівною. 
     Під час ознайомлення із роботою Центру наші гості отримали вичерпну інформацію щодо порядку отримання будь-яких адміністративних послуг, що входять до компетенції ЦНАПу та на власному досвіді переконалися у високій якості та доступності надання адміністративних послуг.

Гаряча лінія (044) 202-60-38 (044) 202-60-39