20 квітня 2017

20 квітня відбулась ознайомча екскурсія слухачів Національної Академії державного управління при Президентові України

20 квітня відбулась ознайомча екскурсія слухачів Національної Академії державного управління при Президентові України

     Одним із важливих завдань Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва є наближення влади до громади. Реалізується це завдання, у тому числі, через просвітницьку роботу.
     Вже звичними є проведення екскурсій у Центрі, які дають можливість не лише ознайомити з організацією роботи Департаменту (Центру), але й презентувати один із найкращих в Україні стандартів якості обслуговування населення у сфері надання адміністративних послуг.
     Особливо приємно відзначити, що просвітницька робота Депаратаменту (Центру) переходить на вищі щаблі співпраці із навчальними закладами, які поєднують у собі теоретичне здобуття знань із практичним втіленням. Саме такою і є  Національна Академія державного управління при Президентові України.
     Зокрема, 20 квітня у стінах Департаменту (Центру) відбулась ознайомча екскурсія слухачів Академії на чолі з кандидатом юридичних наук, доцентом, професором кафедри державознавства й права Плахотнюк Наталією Григорівною. 
     Під час ознайомлення із роботою Центру наші гості отримали вичерпну інформацію щодо порядку отримання будь-яких адміністративних послуг, що входять до компетенції ЦНАПу та на власному досвіді переконалися у високій якості та доступності надання адміністративних послуг.

Онлайн консультант