05 січня 2017

Святий Миколай вітає маленьких відвідувачів Оболонського центру надання адміністративних послуг

Святий Миколай вітає маленьких відвідувачів Оболонського центру надання адміністративних послуг

     Новорічні свята – чудовий час! Усім хочеться вірити в дива, поринути у добру казку… У ці дні всі люди проявляють трохи більше людяності  і доброзичливості . 
     Не лишилися осторонь і наші колеги з Оболонського районного центру надання адміністративних послуг. Адже головне завдання кожного держслужбовця не тільки робота із документами і цифрами, а насамперед спілкування з людьми! Ось і виникла ідея подарувати новорічну казку нашій малечі – найменшим відвідувачам.
     Разом із співробітниками Оболонської РДА була створена справжня казкова хатинка Святого Миколая! Новорічна ялинка, добрий дідусь із сивою бородою, дитячі малюнки на стінах, все створювало святковий настрій! Саме з 19 грудня дітлахи мали змогу завітати до Святого Миколая у гості. Вони розповідали вірші, співали пісень, а турботливі батьки робили пам’ятні фотографії, на яких світилися щастям оченята їх діточок.
     Звичайно ж добрий дідусь, Святий Миколай не лишав малечу без подарунків. Таке свято надовго запам’ятається усім відвідувачам центру. Завтра, напередодні Різдва Христового на вас також будуть чекати пухнаста ялинка, щирі вітання чудотворця, очікування дива…

Онлайн консультант