09 березня 2017

9 березня відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку "Теплом весняним бавиться земля в очах дитячих світлих незрадливих"

9 березня відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку "Теплом весняним бавиться земля в очах дитячих світлих незрадливих"

     Чудово, що є люди, які натхненні роботою, служінням людям, які з щирою посмішкою готові допомагати. Завдяки плідній співпраці керівництва Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва і талановитих українських художниць, вдалося неосяжну силу мистецтва поєднати з вимогливістю до порядку органу влади. Втілилась у життя досить смілива ідея: створити концептуально новий простір "ЦНАП + мистецтво".
     Спільними зусиллями нам вдалося подарувати кожному відвідувачу насолоду і подарувати можливість долучитися до прекрасного. Ми помітили, що люди із задоволенням роздивляються твори мистецтва, навіть фотографують картини обдарованих українських художниць.
     Ми були у захваті від першого спільного проекту. З часом виникла і наступан смілива ідея. Відомо, що діти всі без виключення талановиті! Малюки бачать світ ніби іншими очима. Дітлахи сміливо експериментують, мають свою точку зору і відкрито її демонструють світові.
     Таким чином і вининкла спроба не тільки дорослих долучити досвіту прекрасного , а й запропонувати нашим маленьким митцям будь-якими зображальними засобами відтворити весняний настрій у своїх роботах.
      Конкурс дитячого малюнку під назвою «Теплом весняним бавиться земля в очах дитячих світлих незрадливих». Він проходив з 20.02.2017 року до 01.03.2017. Всі бажаючі мали змогу голосувати за найкращий дитячий малюнок.  Відвідувачі нашої сторінки на фейсбуці ставили «лайк» під малюнком, який уподобали.                                                                                           
       Слід зазначити, що конкурс проходив під патронатом директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Шамрай Наталії Василівни та за підтримки Первинної профспілкової організації Київської міської державної адміністрації.  
     Оцінювала конкурс малюнка  сучасна обдарована художниця Марія Полякова. Марія народилася у Києві, з 2015 року - член Національної спілки художників України, брала участь у багатьох Всеукраїнських виставках та пленерах. Зараз Марія викладає живопис та малюнок, веде дитячу художню студію, організувала дитячу благодійну художню студію для дітей із вадами зору і мовлення. Займається класичним, реалістичним живописом.         
      Майстриня визначила перших три призових місця. Але ж ми, звичайно, не могли обійти увагою інших учасників. Діти доклали дуже багато зусиль і часу на створення маленьких шедеврів. Мистецтво надихає: коли чисте серце, коли сяють очі, коли посмішки навколо – життя прекрасне. Тому журі вирішило створити певні цікаві номінації, аби кожна дитина відчула себе у центрі уваги цього дитячого свята!
      За результатами конкурсу 9 березня відбулося нагородження переможців! Отже, вітаємо наших маленьких митців!

Онлайн консультант