11 грудня 2019

Реєстрація актів цивільного стану

Реєстрація актів цивільного стану

Доступна онлайн-трансляція консультації з представниками Департаменту державної реєстрації та нотаріату Мін’юсту та ДП "НАІС".

Сьогодні говоримо про актуальні питання, які виникають у працівників ЦНАП щодо надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації актів цивільного стану.

У онлайн-консультації з питань , які виникають у працівників ЦНАП щодо надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації актів цивільного стану, взяли участь:

  • Ольга Почекіна, начальниця відділу проставлення апостилю Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату.
  • Катерина Сорока та Світлана Калачова, головні спеціалістки відділу розгляду звернень у сферах державної реєстрації Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.
  • Юлія Приходько, аналітик програмного забезпечення та мультимедіа відділу бізнес-аналітики ДП "НАІС".

Онлайн-консультації відбуваються за підтримки проєкту «Реформа управління на сході України ІІ», що її запровадила німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Запис онлайн-трансляції можна переглянути на Facebook сторінці Всеукраїнської Асоціації центрів надання адміністративних послуг, або перейшовши за посиланням:

https://www.facebook.com/cnap.org.ua/videos/479088779381649/

Онлайн консультант