12 грудня 2016

9 грудня до Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва завітали колеги з Естонії

9 грудня до Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва завітали колеги з Естонії

     9 грудня до Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва для ознайомлення з його роботою завітали колеги з Естонії.

     Гості дізналися коли започатковано заклад, як розвивається центр, скільки зусиль потребує ця  складна справа. Яким чином відбувається надання адміністративних послуг, реєстрація в особистому кабінеті через інтернет, як працює електронна черга.

     Окрему увагу відвідувачі приділили сфері покращення якості надання адміністративних послуг для населення. Яких зусиль Департамент докладає до зменшення кількості документів, що надаються заявником та прискоренню отримання позитивного результату.

      Колеги з Естонії дізналися про новації, які у майбутньому будуть започатковані у центрі. Наприклад , найближчим часом буде створено дитячу кімнату, яка гостинно буде приймати найменших заявників. Також всі бажаючі будуть мати змогу отримати ІD-картку та оформити закордонний паспорт.

     У свою чергу гості Департаменту поділилися своїм досвідом, власними здобутками та напрацюванням певних програм. Висловили подяку і задоволення від побаченого, а також впевненість у великій користі подібних заходів.

Онлайн консультант