18 жовтня 2018

17.10.2018 Відбувся короткостроковий семінар

17 жовтня 2018 у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг відбувся короткостроковий тематичний навчальний семінар для адміністраторів центрів надання адміністративних послуг.

В семінарі взяли участь представники Департаменту з питань реєстрації,  Управління з питань реклами та Центру інноваційних управлінських технологій.

Однією з тем семінару було попередження професійного вигорання на державній службі. Командні вправи та практичні кейси дозволили слухачам отримати необхідні знання та навички в цій сфері. Адже робота адміністратора потребує високих комунікативних здібностей, компетентності, коректної поведінки в нестандартних ситуаціях та доброзичливого ставлення до відвідувачів.

Також було обговорено практичні аспекти отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами та впровадження послуги «прийняття заяви власників об’єктів нерухомого майна про заборону вчинення реєстраційних дій» через центри надання адміністративних послуг.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и в помещенииНа данном изображении может находиться: 2 человека, в помещении

Онлайн консультант