09 березня 2021

Як проходили перші консультації з питань створення ОСББ у Дарницькому ЦНАП

Як проходили перші консультації з питань створення ОСББ у Дарницькому ЦНАП

Два тижні тому у Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації розпочали надавати консультації з питань створення ОСББ. Про перші кроки розповіла керівниця Центру надання адміністративних послуг Дарницької РДА в м. Києві Наталія Ігнатенкова. 

«Започатковане 23 лютого надання консультацій асоціацією ОСББ в ЦНАП Дарницького району, продемонструвало неабияку зацікавленість киян. Протягом двох вівторків за допомогою у створенні ОСББ звернулося близько 30-ти осіб. Цікаво, що на консультації приходять жителі не лише Дарницького, але й інших районів міста, зокрема – Шевченківського та Святошинського, ба більше, навіть з селища Проліски, Бориспільського району», – зауважила Наталія Ігнатенкова. 

Нагадаємо, щовівторка з 10:00 до 13:00 у приміщенні Дарницького ЦНАП на вул. Степана Олійника, 21 можна отримати кваліфіковану допомогу з усіх питань, що стосуються створення ОСББ. 

«Кияни не лише реєструють ОСББ, їх також цікавить можливість участі у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків від Фонду енергоефективності. У свою чергу Фонд енергоефективності забезпечив ЦНАП Дарницького району роздатковим матеріалом для покращення роботи», – повідомила Наталія Ігнатенкова.

Онлайн консультант