19 грудня 2016

19 грудня Заступник голови КМДА Микола Поворозник інспектував роботу міського ЦНАПу

19 грудня Заступник голови КМДА Микола Поворозник інспектував роботу міського ЦНАПу

     
     З 19 грудня 2016 року мешканці Дарницького району міста Києва отримали змогу подати документи для оформлення паспорту громадянина України з безконтактним носієм та паспорту громадянина України без сплати будь-яких додаткових платежів через Департамент (Центр) надання адміністративних послуг. Тут без будь-яких черг, у комфортних умовах готові обслуговувати киян 6 днів на тиждень.
     Заступник голови КМДА Микола Поворозник  сьогодні інспектував роботу міського ЦНАПу. 
     За його словами, вже найближчим часом планується забезпечення оформлення паспорту громадянина України з безконтактним носієм та паспорту громадянина України для виїзду за кордон ще у 13 центрах надання адміністративних послуг. Наразі ведеться закупівля необхідного обладнання для забезпечення роботи.
    «У міському центрі надання адміністративних послуг забезпечено максимально комфортні умови для батьків з дітьми. На 2-му поверсі центру розмістився сучасний та цікавий дитячий куточок, де батьки можуть очікувати зі своїми малюками подачі документів не ризикуючи пропустити своєї черги. Крім того, врахувавши усі побажання заявників, у центрі надання адміністративних послуг створено зручну та яскраву систему навігації, яка допоможе зорієнтуватися у приміщенні», – зазначив заступник голови КМДА Микола Поворозник.
     На заході заступник голови КМДА відповів на численні питання журналістів та надав позитивну оцінку новаціям, що запроваджені у центрі.

Онлайн консультант