26 січня 2017

25 січня відбулась зустріч керівництва Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва, а також керівників Всеукраїнської асоціації ЦНАП із представниками Програми U-LEAD

25 січня відбулась зустріч керівництва Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва, а також керівників Всеукраїнської асоціації ЦНАП із представниками Програми U-LEAD

     25 січня відбулась зустріч керівництва Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва, а також керівників Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг із представниками Програми U-LEAD (Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Німеччиною, Польщею та Швецією), яких представляв директор Програми               U-LEAD від SIDA – Камеран Худур.

     Експерти проекту ознайомились зі специфікою функціонування ЦНАПу, із новітніми напрацюваннями та сучасними технологіями, які застосовують адміністратори у своїй роботі. 

     Учасники заходу активно цікавились проблематикою надання адміністративних послуг в Україні, обговорювали питання активної взаємодії влади, державних установ і центрів.

     Під час спілкування представники проекту дізналися про успішну роботу у сфері надання адміністративних послуг, наполегливу працю з метою децентралізації влади, яка неодмінно призведе до подолання корупції.

     Присутні мали змогу отримати вичерпну інформацію про діяльність Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг. Ознайомились з історією її становлення та викликами, що стоять перед засновниками організації. Обговорили поточну діяльність Асоціації ЦНАП та очікуваний прогрес у напрямі покращення якості та спрощення надання послуг, а також перспективні плани розвитку Асоціації у найближчому майбутньому.

     Наприкінці зустрічі  присутні висловили впевненість в ефективній та плідній співпраці.

Онлайн консультант