17 вересня 2020

Тематичний семінар

Тематичний семінар

Сьогодні у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг, з дотриманням карантинних норм, відбувся короткостроковий тематичний семінар на тему: «Актуальні питання надання адміністративних послуг».

Адміністратори ЦНАП щодня на практиці стикаються з великим обсягом правової інформації та відповідальністю з її трактування. Вимог нормативних документів більшає, є неоднозначні. Саме тому необхідно регулярно проводити різноманітні навчання, тренінги та семінари для адміністраторів. Сьогодні компетентні спеціалісти з різних галузей надали консультації з найбільш актуальних питань.

Поговорили про обов’язки й права адміністраторів та заявників, реєстрацію обтяжень нерухомого майна, оновлення програмного забезпечення ЄДР та ін.. Окрім того, на семінарі було розглянуто Закони України «Про звернення громадян», «Про захист персональних даних» та Кодекс поведінки з обробки та захисту персональних даних в ЦНАП.

Ми прагнемо аби адміністратори ЦНАП мали можливість оновлювати та вдосконалювати знання та навички, аби мінімізувати можливість помилок.

Ми вдячні нашим гостям-спікерам за активну участь та залучення до живого спілкування з адміністраторами ЦНАП!

Онлайн консультант