25 серпня 2021

Центри адміністративних послуг Києва починають приймати документи через застосунок «Дія»

Центри адміністративних послуг Києва починають приймати документи через застосунок «Дія»

Відсьогодні ЦНАПи міста приймають документи громадян не лише в паперовому, а й в цифровому вигляді – через застосунок «Дія». Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«Це додаткова зручність для користувачів смартфонів, яким не треба нести з собою в ЦНАП ID-картку, закордонний паспорт, права чи ідентифікаційний код. Завантажуєте застосунок «Дія», скануєте спеціальний QR-код, який вам показує співробітник ЦНАПу і ваші документи верифіковано. Документ автоматично потрапляє на пошту ЦНАПу», – пояснив Костянтин Усов.

За його словами, ця послуга відсьогодні доступна в усіх 14-ти ЦНАПах міста – включно із трьома філіями.

«Київ найшвидше адаптується до інновацій, лишаючись лідером у запровадженні адміністративних послуг, які потім імплементуються на всю Україну. Ми розвиваємо усі свої сервіси в режимі реального часу разом із вами», – зазначив заступник голови КМДА і запропонував надсилати відгуки про якість застосування «Дії» у ЦНАПі в чат-бот свого Telegram-каналу: https://t.me/usov_ua_bot.

Нагадаємо, що Центри надання адміністративних послуг міста Києва відновили прийом заявників без попереднього запису, але залишили при цьому можливість запису до електронної черги.

Онлайн консультант