02 червня 2017

2 червня до нашого Центру завітали слухачі Національної Академії державного управління при Президентові України

2 червня до нашого Центру завітали слухачі Національної Академії державного управління при Президентові України

    Сьогодні, 2 червня до нашого Центру завітали слухачі Національної Академії державного управління при Президентові України спеціалізацій «Місцеве самоврядування», «Управління регіональним розвитком», «Управління містом» на чолі з професором кафедри «Регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом» Вікторією Колтун.

     Звичайно, крім теоретичної бази знань кожному слухачеві обов’язково потрібні і практичні навички. Учасники ознайомчої екскурсії зрозуміли яким чином працює цей державний механізм під назвою «Департамент (Центр) надання адміністративних послуг міста Києва». Особливо цікавились найзатребуваними послугами, такими як оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Присутні ставили складні питання, і звичайно, отримували вичерпні відповіді.

     Під час ознайомлення із організацією роботи Департаменту (Центру) гості змогли побачити на власні очі як згуртований колектив однодумців робить усе можливе для покращення якості надання адміністративних послуг, незважаючи на перешкоди, які, звичайно, час від часу з’являються на їх шляху. 

     Слухачі Академії висловили вдячність і задоволення від отриманої інформації.
     02.05Академия 015         02.05Академия 061

Онлайн консультант