10 лютого 2017

10 лютого у ЦНАП дарницького району відбулось навчання для підвищення професійних навичок адміністраторів у сфері державної реєстрації громадських об'єднань

10 лютого у ЦНАП дарницького району відбулось навчання для підвищення професійних навичок адміністраторів у сфері державної реєстрації громадських об'єднань


     Захід було ініційовано та проведено Головним територіальним управлінням юстиції у м.Києві. 
     На навчанні були присутні: Харченко А.Б. (представник Головного територіального управління юстиції у м. Києві),  Ігнатенкова Н.А. (начальник Відділу (Центру) надання адміністративних послуг Дарницького району) та безпосередньо адміністратори ЦНАП. 
     Учасники заходу обговорили проблемні питання, шляхи та механізми вирішення їх при наданні адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських об'єднань у центрі надання адміністративних послуг Дарницького району, прийняття узгоджених рекомендацій, які потребують вирішення в процесі надання адміністративних послуг у сфері реєстрації громадських об'єднань, зокрема – створення громадських об'єднань та відокремленого підрозділу ГО; зміни до відомостей ГО (у т.ч. зміни до установчих документів та відокремлених підрозділів ГО); припинення ГО у результаті ліквідації/реорганізації ГО.
    Також під час заходу відбулось обговорення питання щодо внесення даних по всім етапам прийому, реєстрації, передачі та закриття справ в автоматизованих інформаційних системах Центру надання адміністративних послуг та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Онлайн консультант