19 серпня 2020

Тематичний семінар

Тематичний семінар

Для того, щоб надавати відвідувачам якісний та швидкий сервіс, ми постійно прагнемо бути кращими – тому завжди тримаємо руку «на пульсі» інновацій та удосконалюємо вміння та навички адміністраторів центрів надання адміністративних послуг міста Києва.

Сьогодні, у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг відбувся короткостроковий семінар на тему: «Актуальні питання надання адміністративних послуг».

В ході семінару, адміністратори центрів надання адміністративних послуг міста Києва та державні реєстратори одними з перших опанували нову платформу та проаналізували основні нововведення в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, щоб перехід на удосконалений ЄДР не створював незручностей для користувачів, а також отримали практичні поради щодо організації роботи в оновленому реєстрі.

Окрім того, були обговорені питання в сфері реєстрації місця проживання, реєстрації обтяжень нерухомого майна, а також практичні аспекти надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин.

Серед доповідачів:

  • Наталя Гайдамака – заступник начальника управління – начальник відділу координації реєстрації місця проживання та перебування управління забезпечення координації районних в м. Києві державних адміністрацій Департаменту з питань реєстрації
  • Марія Листван - державний реєстратор відділу державної реєстрації обтяжень речових прав на нерухоме майно та забезпечення реєстраційних процедур Департаменту з питань реєстрації
  • Дмитро Дячук – державний кадастровий реєстратор Головного управління Держгеокадастру у м. Києві
  • Ольга Голібокова – головний спеціаліст відділу ринку та оцінки земель Головного управління Держгеокадастру у м. Києві
  • Микола Бєлік – провідний методист навчально-методичного відділу Департаменту експлуатації інформаційних систем Державного підприємства «Національні інформаційні системи»
  • Анна Соколова – начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Міністерства юстиції України

Ми вдячні нашим гостям-спікерам за активну участь та залучення до живого спілкування з адміністраторами ЦНАП!

Онлайн консультант