20 листопада 2017

Проведення 17.11.2017 семінару на тему: «Забезпечення якості надання адміністративних послуг»

Проведення 17.11.2017 семінару на тему: «Забезпечення якості надання адміністративних послуг»

Незважаючи на те, що була п’ятниця, друга половина дня, 17.11.2017 у Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг зібрались небайдужі люди щоб попрацювати над якістю надання адміністративних послуг у місті Києві.

Представники Головного Управління ДМС України в м. Києві та його районних відділів разом з керівниками центрів надання адміністративних послуг опрацьовували єдиний стандарт надання адміністративних послуг Державної міграційної служби України, таких як оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон, паспорта громадянина України у формі ID-картки, вклеювання фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку тощо.

Ціллю стало визначити єдині по місту зручні, логічні та зрозумілі для всіх учасників процесу правила, інструкції та рекомендації які дозволять якісно та швидко обслуговувати відвідувачів.

Учасники активно задавали питання, ділилися досвідом, пропонували вирішення нагальних проблем. У ході обговорень було з’ясовано багато нюансів щодо подання документів заявниками із зони АТО, завіряння копій документів, встановлення громадянства дитини.

Окремим блоком заходу стало питання виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» зі змінами та доповненнями від 11.10.2017.

Разом з представником Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Каменчуком О.М. присутні обговорювали якими шляхами можна забезпечити ефективне та зручне для заявників надання через центри таких послуг, як реєстрація актів цивільного стану та транспортних засобів, видача посвідчень водія, а також цілої низки послуг у сфері соціального захисту населення.

Дискусія була такою жвавою, що захід навіть вийшов за рамки робочого часу.

 

 

Онлайн консультант