14 квітня 2017

Майстер-клас з виготовлення святкових вітальних листівок та писанок

Майстер-клас з виготовлення святкових вітальних листівок та писанок

 

     Ті, хто пильно слідкує за подіями у нашому Департаменті (Центрі), добре знають, що у стінах Центру не тільки надаються адміністративні послуги, а й відбуваються культурні заходи.

     Напередодні Новорічних свят був вдало втілений у життя проект «ЦНАП+мистецтво». Відвідувачі й співробітники нашого дружнього колективу отримали  величезне задоволення від затишної атмосфери, яку дарують живописні твори мистецтва.

     На цьому ми не зупинилися, а вирішили йти далі – залучати дітей до участі у конкурсі дитячого малюнку «Теплом весняним бавиться земля в очах дитячих світлих незрадливих».  Було багато  малюнків, безліч позитивних емоцій, теплих посмішок і звичайно нагородження і вітання найкращих учасників.

     У передсвяткові дні завжди хочеться трохи побути дитиною та повірити у дива, спостерігати як прокидається природа і  радіти першим теплим дням. Дітлахи по-іншому сприймають навколишній світ. Кожна дитина це окремий великий всесвіт. От ми і вирішили наповнити цей всесвіт добротою, щирістю, творчістю і звичайно яскравими барвами.

     Задля цього ми запросили 14 квітня до нас у гості майстриню з традиційного українського розпису писанок для проведення майстер-класу. На майстер-клас зібралися діти молодшого шкільного віку.

     Протягом  майстер-класу дітки навчитилися не тільки створювати святкові вітальні листівочки та розписувати писанки, використовуючи традиційні орнаменти, а й дізналися про зміст закодованих символів та пізнали регіональні особливості писанкового розпису.

       Усі виготовлені власноруч святкові вітальні листівки та писанки дітки забрали з собою, і їх неповторні роботи потраплять у Великодній кошик.    

14.04Писанки 066     14.04Писанки 043    14.04Писанки 018                                                                      14.04Писанки 026

Онлайн консультант