14 березня 2017

Журналісти телеканалу "Київ" зацікавились сміливим проектом "ЦНАП+мистецтво" та створили оригінальний сюжет

Журналісти телеканалу "Київ" зацікавились сміливим проектом "ЦНАП+мистецтво" та створили оригінальний сюжет

     У творчих людей завжди безліч оригінальних ідей! Треба тільки аби зерно доброї справи зародилося у команді, яка прагне отримувати нові знання, відкрита до експериментів і завжди готова до позитивних змін. Саме таким чином і народилася ідея створення досить сміливого проекту «ЦНАП +мистецтво».
     Вирішено – зроблено! 3 грудня 2016 року в Департаменті (Центрі) надання адміністративних послуг були розміщені картини талановитих українських художниць Марії Полякової та Віоле…ти Монсевич.
     Наш досвід доводить, що створювати нові, красиві, простори в яких гармонійно поєднано мистецтво та діяльність органу влади, де приємно працювати та зручно отримувати адміністративні послуги – можливо!
     «Надання сучасних адміністративних послуг киянам – наш пріоритет, тому у ЦНАПі без будь-яких черг готові обслуговувати киян 6 днів на тиждень, також забезпечено максимально комфортних умов для батьків з дітьми.
     Якісно та швидко надавати адміністративні послуги, дарувати радість, долучаючи відвідувачів до мистецтва – це наша приємність», - зазначила заступник директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Ткач Н.О.
     Журналісти телеканалу «Київ» не змогли лишитися байдужими і стояти осторонь. Дізнавшись про існування такого цікавого проекту, озброїлись мікрофоном та телекамерою завітали до нас у гості. А ми зі свого боку запросили обдарованих українських художниць Віолету та Марію, які власне і були ініціаторами реалізації сміливої ідеї на практиці.

Онлайн консультант