19 грудня 2019

Колегія КМДА від 18.12.2019

Колегія КМДА від 18.12.2019

18 грудня 2019 року у Київській міській державній адміністрації відбулося засідання Колегії на якій директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталія Шамрай доповіла про здобутки та досягнення ЦНАП за поточний рік.

Зокрема:

  • Покращено матеріально-технічну базу ЦНАП, комфортність зон очікування заявників.
  • Впроваджено сучасні форми інформування та консультування.
  • Здійснено комплекс заходів для забезпечення належного обслуговування осіб з інвалідністю.
  • Рівень порушення термінів розгляду справ з 80% зменшився до 1,6%.
  • Також наприкінці минулого року було запроваджено пілотний проект з реєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія, чим скористалися вже 1,500 тис. заявників. Враховуючи попит на цю послугу відповідним обладнанням було облаштовано всі ЦНАПи.

Наталія Василівна зазначила, що в планах на майбутнє розширення спектру послуг ЦНАП, зокрема, в комплексному форматі: «Працюватимемо й у напрямку розбудови мережі ЦНАП Київської агломерації. Маємо багато тем і для цікавих дискусій на базі ХАБу Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг, який є доступним для всіх, кому небайдужа тема адміністративних послуг, хто має цікаві ідеї і бажає їх обговорити в колі професіоналів» - резюмувала директор.

Принагідно Наталія Шамрай привітала усіх з новорічними та різдвяними святами, побажавши здоров’я, щастя, натхнення в роботі та благополуччя.

P.S.: Просимо киян звернути увагу на графік роботи ЦНАП у передсвяткові дні.

Онлайн консультант