27 лютого 2017

27 лютого відбувся семінар для працівників Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва

27 лютого відбувся семінар для працівників Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва

     З 1 січня 2017 року стартував другий етап е-декларування. До другої хвилі потрапляють службові і посадові особи, в тому числі держслужбовці категорій «А», «В» і «С», які працюють в органах влади та місцевого самоврядування, у державних та комунальних установах, закладах і організаціях.
     Саме сьогодні, 27 лютого відбувся семінар для всіх працівників Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг міста Києва, на якому представники юридичного відділу оприлюднили базову інформацію, яка допоможе правильно заповнити е-декларацію, і розібратись, що, коли і як треба декларувати, а також звернули увагу на відповідальність за порушення вимог фінансового контролю. 
     Такі семінари вкрай важливі. Адже цьогоріч потрібно подавати декларації вже по-новому і тому виникає багато питань і труднощів з приводу їх заповнення. Учасники семінару мали можливість дізнатися про ключові положення законодавства та всі нововведення щодо оформлення е-декларацій.
     Закон про запобігання корупції передбачає прозорість та відкритість більшості даних для громади завдяки відкритому доступу до них через інтернет.

Онлайн консультант