24 квітня 2017

24 квітня відбулась ознайомча екскурсія для групи колег з Грузії

24 квітня відбулась ознайомча екскурсія для групи колег з Грузії

     Ми, українці, відомі своєю працьовитістю та здатністю створювати корисні проекти для своїх співвітчизників. І саме сьогодні, 24 квітня, у цьому мали змогу переконатися наші нові знайомі.
      До Департаменту (Центру) завітала група колег з Грузії. Зустріч відбулась в рамках підготовки до міжнародної конференції «Кращі практики надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії та Грузії», яка організована Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки проекту «Реформа управління на сході України», що виконується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини та відбудеться 25-26 квітня 2017 року у місті Києві.
     Гості жваво цікавились організацією роботи та управління в Центрі, охоче розповідали про власний досвід. Знайомились із переліком адміністративних послуг, що надаються в Департаменті (Центрі). Дізнались про сучасні новації, які було запроваджено та специфіку роботи районних відділів(центрів) надання адміністративних послуг.
       Атмосфера під час зустрічі була теплою та комфортною. Гості отримали вичерпну інформацію щодо надання адміністративних послуг в місті Києві. 

                                                                                              2017-04-24 038         2017-04-24 056

Онлайн консультант