17 січня 2020

Тематичний семінар

Тематичний семінар
16 січня у стінах ЦНАП було проведено короткостроковий тематичний семінар: «Актуальні питання надання адміністративних послуг».
Робота адміністратора вимагає від наших працівників не лише професійних навичок та знань, а й енергії та витривалості. Пріоритетним для нас є ведення діяльності відповідно до найвищих стандартів етичної поведінки, якості обслуговування та корисності для відвідувачів.
Сьогоднішній тренінг складався з 4 частин:
• Український правопис: доповнення та зміни;
Доповідач: Олена Коломієць – професор кафедр української мови та літератури, іноземних мов і перекладу Університету «Україна».
• Проблемні питання реєстрації місця проживання / перебування особи;
Доповідач: Наталя Гайдамака – заступник начальника Управління – начальник відділу координації реєстрації місця проживання та перебування управління забезпечення координації районних в м. Києві державних адміністрацій Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради.
• Практичні аспекти роботи в Веб-порталі адміністративних послуг;
Доповідач: Тетяна Байдачна – заступник директора з маркетингу Науково-виробничої фірми «Гнучкі реалізації інформаційних систем» (ГРІС).
• Практичні методи попередження професійного вигорання
Доповідач: Наталія Гординя – кандидат психологічних наук, магістр державного управління, політичної психології.
Дякуємо доповідачам за допомогу під час створення умов для системного підвищення рівня професійних знань та умінь наших співробітників, що сприяють підвищенню якості надання послуг.
Онлайн консультант